Tukhut: Huisregels

Om het verblijf in de Tukhut, voor jou en alle andere gasten, zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal praktische huisregels opgesteld. Deze Tukhut richtlijnen, waarvan je de meeste waarschijnlijk vanzelfsprekend zult vinden, kun je via deze link downloaden ... Daarnaast hebben we nog 'n paar handige weetjes die je hieronder kunt lezen.

Je dient zelf te zorgen voor
-- een eigen slaapzak of een dekbed;
-- een eigen kussensloop;
-- eigen toiletartikelen (zeep, washandje, handdoek, etc.);
-- een eigen theedoek.

Boodschappen doen
In Sy zelf zijn geen winkels, maar voor je boodschappen kun je bijvoorbeeld prima terecht in het nabij gelegen Hamoir (10 minuten met de auto, 40 minuten wandelen). Andere plaatsen in de buurt, waar je ook prima boodschappen kunt doen, zijn Bomal en Barvaux.

WIFI in de Tukhut
De Tukhut beschikt over ‘n eigen goed beveiligde WIFI hotspot. Voor de inlog-gegevens kun je, tijdens je bezoek aan de Tukhut, wenden tot de dienstdoend Patron.

Kleine kinderen

De Tukhut kent geen leeftijdsgrens voor haar bezoekers. En dus is het mogelijk dat kleine(re) kinderen (enige) overlast voor andere gasten kunnen veroorzaken. Ouders met een of meerdere kleine(re) kinderen worden verzocht hiermee rekening te houden. Zij zullen zelf de benodigde voorzieningen voor hun kotertjes moeten meenemen en dienen luiers éérst in een plastic zak te doen en deze daarna dichtgebonden weg te gooien.

Uit hygiënische overwegingen is het niet toegestaan kleine kinderen in de keuken te wassen. Dit dient te gebeuren in het waslokaal voor dames dat tevens is voorzien van een was- en aankleedgelegenheid voor kleine(re) kinderen.

Honden

Het is helaas niet toegestaan om met honden in de Tukhut te verblijven. Ook een verblijf in de achtertuin van de Tukhut behoort voor je honden helaas niet tot de mogelijkheden.

Een mogelijk en prima alternatief om je hond(en) wèl mee te nemen, is hotel/restaurant Le Bonheur de Sy of de camping van Sy die circa 100m van de Tukhut ligt (naast restaurant "la petite difference"). Meer weten over andere kampeeralternatieven? Lees verder .....