Tukhut Fotowedstrijd 2003

Het thema

Om voor de broodnodige variatie te zorgen, zou elk jaar een ander thema worden vastgesteld. En zo heeft begin 2003 een oproep in Hoogtelijnen gestaan om mee te doen aan de fotowedstrijd 2003 met als onderwerp: "BERG & WATER". Eind augustus 2003 is tevens een extra bericht op de Tukhut website geplaatst om mensen uit te nodigen toch vooral mee te doen aan deze Tukhut fotowedstrijd. Alle inzendingen zijn te zien op de volgende webpagina's:
-- 2003: "Berg & Water" prijswinnaars;
-- 2003: "Berg & Water" fotogalerij.

De jurering en de prijzen

En ja hoor, na de zomervakantie vielen de eerste inzendingen in de brievenbus. Op 12 november 2003, de laatste dag van inzending, stond de teller op 24 "Berg & Water"-foto's van 16 verschillende deelnemers. Zaterdag 15 november 2003 was het zover. Een uiterst deskundige jury, bestaande uit een 40-tal in opperbeste stemming verkerende patrons, heeft zich tijdens het jaarlijkse patronsweekend aandachtig gebogen over de "Berg & Water"-inzendingen. Elk jurylid heeft per foto een beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Na afloop zijn alle waarderingen getotaliseerd. En de uitslag van de Tukhut Fotowedstrijd 2004 luidt als volgt:
- 1e prijs: Frans van Dijk uit Nijkerk;
- 2e prijs: familie Goedhart uit Barendrecht;
- 3e prijs: Peter Veelo uit Voorburg.

De expositie

Alle foto’s van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 zijn opgenomen in de "Berglucht" fotomap die voor iedereen ter inzage op de Tukhut bar ligt. En de 10 mooiste foto's hangen een jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u 'n leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan 'n breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Aarzel niet en doee dan mee aan onze jaarlijkse
Tukhut Fotowedstrijd .