Tukhut Fotowedstrijd 2009

Het thema 2009 en de inzendingen

"De seizoenen in het Bergland". Dat was het thema van de Tukhut Fotowedstrijd, editie 2009. Dit jaar hebben we wederom pas "last minute" de meeste inzendingen van u mogen ontvangen. En op 9 november 2009 stond de teller, bij sluiting van de inzendtermijn, uiteindelijk toch op zo'n 18 stuk voor stuk prachtige foto's. Bij deze een woord van dank aan alle inzenders !!! U kunt alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op uw gemak bekijken op de volgende webpagina's:
-- de Seizoenen in het Bergland, Top 3;
-- de Seizoenen in het Bergland, Top 10;
-- de Seizoenen in het Bergland, Overige.

De jurering en de prijzen

Zaterdagavond 14 november 2009 hebben de Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk aanwezige jurylid heeft uiteindelijk per foto een beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. En vervolgens zijn de uitslagen getotaliseerd, hetgeen de volgende eindstand opleverde
- 1e plaats: dhr. C. Brilman, uit Haarlem;
- 2e plaats: Jan Tito, uit Dordrecht;
- 3e plaats: Edwin jansen, uit Utrecht.

De expositie

Alle ingezonden foto’s van onze Fotowedstrijd 2009 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's een jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Doe dan gerust eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd .