Tukhut Fotowedstrijd 2015

"Rariteiten in de Bergen". Dat was het aparte thema van de Tukhut Fotowedstrijd, editie 2015. En we hebben dit jaar van 8 personen in totaal 18 mooie inzendingen mogen ontvangen. Bij deze een woord van dank aan de inzenders. Natuurlijk kun je alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op je gemak bekijken op de onderstaande webpagina's:
-- 2015: Rariteiten in de bergen - Top 3;
-- 2015: Rariteiten in de Bergen - Top 10;
-- 2015: Rariteiten in de Bergen - Overige.

De jurering en de prijzen

Zaterdagavond 7 november 2015 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen zeer aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk jurylid heeft per foto 'n beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Daarna zijn de scores getotaliseerd. En de eindstand van de Tukhut Fotowedstrijd 2015 luidt als volgt:
-- 1e plaats: familie Draeken uit Venlo;
-- 2e plaats: Chantal van der Velden uit Krimpen aan de Lek;
-- 3e plaats: Hilde de Heldt uit Rotterdam.

De expositie

Alle inzendingen van de Tukhut Fotowedstrijd 2015 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's een jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2015? Doe dan eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd 2016.