Tukhut Fotowedstrijd 2016

"Romantiek in de Bergen". Dat was het mooie thema van de Tukhut Fotowedstrijd, editie 2016. En we hebben dit jaar van 8 personen in totaal 18 mooie inzendingen mogen ontvangen. Bij deze een woord van dank aan de inzenders. Natuurlijk kun je alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op je gemak bekijken op de onderstaande webpagina's:
-- 2016: Romantiek in de bergen - Top 3;
-- 2016: Romantiek in de Bergen - Top 10;
-- 2016: Romantiek in de Bergen - Overige.

De jurering en de prijzen

Zaterdagavond 12 november 2016 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen zeer aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk jurylid heeft per foto 'n beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Daarna zijn de scores getotaliseerd. En de eindstand van de Tukhut Fotowedstrijd 2016 luidt als volgt:
-- 1e plaats: Maartje Heesakkers uit Brunssum;
-- 2e plaats: Chantal van der Velden uit Krimpen aan de Lek;
-- 3e plaats: Hilde de Heldt uit Rotterdam.

De expositie

Alle inzendingen van de Tukhut Fotowedstrijd 2016 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's een jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het jou een leuk idee wanneer je mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Ben je enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2016? Doe dan eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd 2017.