Tukhut Fotowedstrijd 2014

"Kleuren in de Bergen". Dat was het thema van de Tukhut Fotowedstrijd, editie 2014. Na een pauze van een jaar, hebben we dit jaar van 9 personen in totaal 26 fantastische inzendingen mogen ontvangen. Bij deze een woord van dank aan alle inzenders !!! U kunt alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op uw gemak bekijken op de volgende webpagina's:
-- 2014: Kleuren in de bergen - Top 3;
-- 2014: Kleuren in de Bergen - Top 10:
-- 2014: Kleuren in de Bergen - Overige.

De jurering en de prijzen

Zaterdagavond 8 november 2014 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen zeer aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk jurylid heeft per foto 'n beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Daarna zijn de scores getotaliseerd. En de eindstand van de Tukhut Fotowedstrijd 2014 luidt als volgt:
- 1e plaats: Anita Bakker uit Amsterdam;
- 2e plaats: Annette van Staalduinen uit Goirle;
- 3e plaats: Ralph Akkermans uit Tilburg.

De expositie

Alle inzendingen van de Tukhut Fotowedstrijd 2014 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's 'n jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2014? Doe dan eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd.