Schrijf een nieuw bericht


Laat alleen de berichten zien die het volgende bevatten :

Berichten: 1 t/m 5 van 179
Pagina: 1

<< vorige
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 ... 36
29-08-2019 om 06:54

De week van 16 augustus t/m 23 augustus waren wij ingedeeld als Patron. Maar omdat de Tukhut momenteel wordt verbouwd, ging onze patronsdienst niet meer door.

We hebben ong. 50 km verderop een chalet gehuurd op Camping Au Bord de L'Ourthe, aan de oever van de Ourthe. Er zijn veel prachtige en bewegwijzerde wandelroutes. Je komt er ook van die tijdloze Romeinse weggetjes tegen zoals onze Patrons Dirk en Hans ze beschrijven in de omgeving van de Tukhut.

Je kunt desgewenst mooie fietstochten langs de Ourte maken, richting Luik, richting Hamoir en richting Durbuy. Voor de mountainbikers onder u ligt het wat moeilijker. Er zijn prachtige routes op de kaart die je bij het lokale toeristenbureau kunt kopen. Maar de meeste bordjes op de mountainbike-routes zijn weggehaald. Met Google maps kom je er natuurlijk ook maar niets is zo fijn om de bordjes te volgen en te genieten van het moment en om je heen te kijken naar de prachtige natuur.

In Comblain Au Pont kunt u heerlijk genieten van een streekbiertje, Elfique, geserveerd in een bol glas. We kijken er erg naar uit om u in het voorjaar van 2020 in een vernieuwde Herberg welkom te heten. We ontmoeten u graag.

Hartelijke groeten,
Lieneke en Hans Castel.
       
04-05-2019 om 22:44

Meivakantie in de Tukhut.

De laatste zondag van april zijn er volgens traditie autoraces in Sy. Prachtig om al die auto's vanaf de straat te zien vertrekken met een hoop herrie en rokende banden de berg op te zien gaan. Bij hotel La Gare soms zijwaarts de bocht te zien nemen, gevolgd door honderden toeschouwers aan de kant van de weg.

's Maandags is de rust weer gekeerd in het dorp aan de rivier. Er zijn veel gezinnen met kinderen in de Tukhut wat het gezellig druk maakt. Er worden veel bordspelletjes gespeeld 's avonds. Er is een hele week prachtig weer, zelf zo mooi dat er woensdagavond volop aan de Ourthe wordt gegeten. Heerlijk in de keuken pannenkoeken bakken en buiten aan de rivier opeten.

Er wordt deze week volop geklommen, gewandeld, gefietst en er zijn zelfs sportievelingen die de rivier in duiken om lekker af te koelen. Kortom een heerlijk verblijf met leuke mensen.
Groetjes van Lieneke en Hans Castel
 
<< vorige
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 ... 36
Berichten: 1 t/m 5 van 179
Pagina: 1
Gastenboek administratieGastenboek administratie